CASIO zet in op de toekomst. Met een multimerkenstrategie die nieuw marktpotentieel aanboort: voor elke behoefte een passend horloge.

Sterke merken met sterke strategieën. Merken spelen een steeds belangrijkere rol want zij bieden de consument een oriëntatiepunt en betrouwbaarheid in een steeds sneller veranderende wereld. Daarvoor zijn merken nodig met een onafhankelijk profiel en een unieke kern die zich duidelijk onderscheiden van de concurrentie en de doelgroep significante meerwaarde bieden. Wij zijn er klaar voor. Met sterke en individuele merken die exact gericht zijn op de behoeften en wensen van afzonderlijke kopersgroepen. Zowel de merken EDIFICE, G-SHOCK, Baby-G en PRO TREK als de CASIO-zendergestuurde horloges en de CASIO-collectie overtuigen door een aantrekkelijk design, gecombineerd met hoogwaardige materialen en nuttige functies. Zo bereiken deze merken afzonderlijke doelgroepen en boren ze nieuw klantenpotentieel aan.

Het meest robuuste horloge ter wereld

Praktisch onverwoestbaar en onbereikbaar voor veel namakers is G-SHOCK, sinds bijna 30 jaar een unicum. Anders, opwindend en altijd persoonlijk – dat is G-SHOCK. De unieke schokbestendige behuizing beschermt het model tegen klappen, stoten en andere invloeden van buitenaf. Daarnaast zijn alle horloges waterdicht tot 20 bar – zo doorstaat een G-SHOCK zelfs de zwaarste belastingen. Veel modellen zijn zendergestuurd en voorzien van zonnecellen, de meest exclusieve zelfs met "TOUGH MOVEMENT".

Naar de actuele collectie

Intelligente techniek, elegant design

EDIFICE-horloges inspireren door een sportief-elegant design in combinatie met kwaliteitsmaterialen. Alle EDIFICE-modellen hebben zowel een hoogwaardige edelstalen behuizing als krasbestendig mineraalglas en zijn waterdicht tot 10 bar. Onze topmodellen verleiden u door extra technologieën, zoals zendergestuurde horlogetechnohologie, zonnecellen en "SMART ACCESS".

Naar de actuele collectie

Tijd tot op de seconde nauwkeurig

De zendergestuurde horlogetechnologie van CASIO garandeert de klok rond een nauwkeurige tijdmeting. Soms voorzien van zonnecellen, saffierglas of titaanbehuizing en –band, overtuigen onze zendergestuurde horloges door een perfecte afwerking. Platte dimensies stellen nieuwe normen wat betreft het draagcomfort.

Naar de actuele collectie

Perfectie in techniek

Innovatieve functies zoals hoogtemeter, digitaal kompas, barometer en thermometer zijn de kenmerken van PRO TREK. Bijna alle modellen zijn zendergestuurd, voorzien van zonnecellen en laten hun dragers zodoende nooit in de steek. Een must voor alle outdoorsporters en avonturiers die zich op onbekend terrein willen oriënteren.

Naar de actuele collectie

Sportief, brutaal en supertrendy

Baby-G – het trendmerk voor alle meisjes en vrouwen die meer dan alleen een modieus accessoire zoeken. Door de waterdichtheid tot 10 bar en de shockproofbehuizing zijn deze horloges de ideale begeleiders van elke sportieve activiteit. Bij sommige modellen zorgt de "NEON -ILLUMINATOR" via ultraviolette LED voor oplichtende accenten op de wijzerplaat – zo brengt de "NEON -ILLUMINATOR" kleur in het donker.

Naar de actuele collectie

Overtuigende kwaliteit
voor overtuigende prijzen

De horloges uit de CASIO-collectie zijn er voor iedereen die een goede prijs/kwaliteitverhouding, uiterlijk en functies belangrijk vindt. Vriendelijke prijzen, kwaliteitsmateriaal en een solide afwerking garanderen een hoge omloopsnelheid.

Naar de actuele collectie
Gebruiksvoorwaarden Privacyverklaring Adresgegevens
Cookie-instellingen    Cookiebeleid